TRAINING KIESVAARDIG! VOLWASSENEN
 
VOOR WIE?
Je hebt moeite met keuzes maken of loopt de laatste tijd met een dilemma rond waar je niet uit komt.
 
WAAROM?
Door de training vergroot je je keuzevaardigheden en keuzebewustzijn. Je krijgt een methode, tips en trucs aangereikt waarmee je makkelijker met je dilemma's om kunt gaan en makkelijker keuzes kunt maken.
 
WAT?
Gedurende twee avonden van 2,5 uur ga je in een (kleine) groep aan de slag met de manier waarop jij keuzes maakt. Er wordt gekeken naar hoe jouw keuzeproces in elkaar zit, waar jij je keuzes werkelijk door wilt laten beïnvloeden en welke valkuilen en uitdagingen er horen bij jouw keuzestijl. Je leert tijdens deze avond hoe je passende keuzes kunt maken en beter kunt leren omgaan met de dilemma's in je leven. Heb je een specifieke vraag wat betreft de keuze die jij moet maken dan kan deze als je dit wilt, ingebracht worden tijdens de avond en eventueel later ook nog verder besproken worden met je KeuzeCoach.
 
TRAINING OF WORKSHOP KIESVAARDIG! OP LOCATIE

Binnen bedrijven en organisaties kunnen workshops en trainingen KiesVaardig! ingezet worden om de keuzevaardigheden en het keuzebewustzijn te vergroten. Informeer naar de mogelijkheden.

 
Wil je liever individuele KeuzeCoaching?
 
 
 

 
 
 
LOCATIE
 
WANNEER
Dinsdag 14 en 28 januari 2014, 19.30-22.00 uur. 
 
TARIEF
Training KiesVaardig! (2 avonden) € 135,-
Kom je met een vriend of vriendin dan betaal je beiden €105,-
 
MEER INFORMATIE OF AANMELDEN
 
 
 
 
     contact  |    disclaimer  |    privacy  |