OVER ELIGO
 
 
ELIGO betekent 'IK KIES'.
 
 
Kiezen is echter niet voor iedereen even makkelijk. We leven op dit moment in een meerkeuzemaatschappij, dit betekent dat we allemaal dagelijks voor kleine en/of grote keuzes komen te staan. Vooral voor jongeren is het belangrijk om te leren omgaan met al deze keuzes. In 2007 heb ik daarom ELIGO Leren Kiezen opgezet om jongeren en volwassenen te helpen bij het maken van keuzes door hun keuzevaardigheden en keuzebewustzijn te vergroten.
 
Keuzevaardigheden kun je namelijk leren. Dit vergt oefening en vaak ook training, begeleiding en coaching. Alle activiteiten van ELIGO Leren Kiezen zijn gericht op het ondersteunen van het leerproces wat betreft het vinden van een manier om de meest passende keuzemogelijkheid te kunnen kiezen.
 
De volgende uitgangspunten liggen ten grondslag aan de studie/loopbaan/keuzecoaching, trainingen en workshops:
  • Keuzes maken is één van de belangrijkste vaardigheden in het leven.
  • Kiezen kun je leren!
  • Alleen wanneer je de motivatie hebt om een keuze te maken zul je de voor jou meest passende keuzemogelijkheid kunnen ontdekken.
  • Het onderzoeken van jezelf, wat je kunt, wilt en vindt is van essentieel belang in het keuzeproces.
  • Het is van belang je bewust te worden welke factoren je wel en welke je juist niet een rol wilt laten spelen bij je keuze.
  • Het is van belang te denken in 'passende' keuzes en niet in 'goed' en 'slecht'. Van alle keuzes valt te leren, alleen op deze manier kun je groeien.
Bij het maken van keuzes draait het om het maken van verbinding tussen jezelf en de keuzemogelijkheden. Een keuze is passend wanneer je weet en voelt dat de keuzemogelijkheid bij jou zelf past.
 
 
 
 GUNDALYN HEMMINK
 
  
 
  
Bij (studie)keuzecoaching richt ik mij op het tot stand brengen van die verbinding tussen jezelf en de keuze die je wilt maken. Het draait daarbij altijd om bewustwording van jezelf en de mogelijkheden en hoe je concreet nieuwe stappen kunt gaan maken.
 
Ik hecht veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid, aandacht, kwaliteit en deskundigheid. De meeste gesprekken en trainingen verzorg ik daarom zelf. Bij grotere opdrachten werk ik samen met een aantal andere studiekeuzecoaches, trainers en deskundigen.
 
Neem gerust contact op als je vragen hebt, ik maak graag nader kennis met je!
  
 
                  
 
 
     contact  |    disclaimer  |    privacy  |