disclaimer

1. ELIGO Leren Kiezen doet haar best om bezoekers van de site zo goed mogelijk te informeren. De informatie op deze site is dan ook met grote zorg samengesteld en ELIGO Leren Kiezen spant er zich voor in de inhoud van de webpagina regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. De informatie is bedoeld voor algemeen gebruik en is niet toegespitst op de individuele situatie van de gebruiker. Iedere aansprakelijkheid voor onjuistheden, onvolledigheden of eventuele gevolgen van handelen op grond van informatie op deze site sluit ELIGO Leren Kiezen uit.

2.ELIGO Leren Kiezen is niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de webpagina of met de onmogelijkheid de webpagina te kunnen raadplegen.

3. ELIGO Leren Kiezen is niet verantwoordelijk voor de aan de site gekoppelde bestanden van derden. ELIGO Leren Kiezen neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor externe links en kan daarvoor dus niet aansprakelijk worden gesteld.

4. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de webpagina of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. U bent verantwoordelijk voor al hetgeen u vanuit de webpagina verzendt.

5.Aan de informatie op deze site, kan op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden. De informatie op de site kan door ELIGO Leren Kiezen mag de webpagina naar eigen inzicht en op ieder door hem gewenst moment (laten) veranderen of beŽindigen, met of zonder voorafgaande verwittiging. ELIGO Leren Kiezen is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beŽindiging.

6.Foto's, teksten en materiaal die geen eigendom zijn van ELIGO Leren Kiezen behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars. Materiaal downloaden, bewerken of gebruiken op andere sites is niet toegestaan zonder toestemming van ELIGO Leren Kiezen.

 
 
 
 
 
     contact  |    disclaimer  |    privacy  |